Bestel hier eenvoudig uw isolatie met toebehorende voor een lage prijs!

Over ons


Abrahams Bouwmaterialen B.V. is een bouwmaterialenhandel die ontstaan is door een in 1980 gestarte samenwerking tussen de heren Piet en Jan Abrahams. Zij vulden elkaar perfect aan en hebben in die tijd de basis gelegd voor waar wij nu voor staan. Helaas zijn deze beide heren niet meer onder ons en kunnen zij niet meer meemaken tot wat wij nu zijn uitgegroeid. 

Service, assortiment & kennis
Abrahams Bouwmaterialen B.V. heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Deze groei is mede tot stand gekomen door de intensieve samenwerking met leveranciers en klanten. De kracht van ons bedrijf is de service en het toegenomen assortiment met de daarbij behorende kennis van deze producten. Graag willen wij samen met u deze samenwerking verder uitbouwen en er samen voor zorgen dat wat u beloofd, wij samen waarmaken.
Om samen met u dus tot het juiste product voor u te komen kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 7:00 tot 18:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Ook bent u binnen deze openingstijden altijd van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf. Door onze grote kennis van ons assortiment kunnen wij u vaak een beter/goedkoper alternatief aanbieden waardoor u daar voordeel uit kunt halen

Uitbreiding naar online webshop

Sinds kort bieden wij een gedeelte van ons assortiment online aan. Hierbij hopen wij onze afnemers meer mogelijkheden te bieden om makkelijker producten te bestellen. Uiteraard kunnen zij ook hier kiezen om de bestelling alsnog op te halen. Bij deze webshop bieden wij klanten nog steeds de service die ze van ons gewend zijn. Doordat we bij Abrahams Bouwmaterialen altijd staffelprijzen hanteren, geven wij zowel de aannemer als de particulier de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs materialen te bestellen.

Service staat centraal

De dag is bij ons pas geslaagd wanneer alle klanten weer goed zijn geholpen en met een tevreden gevoel besteld hebben. Bij vragen kan u ons daarom altijd op de mail en telefonisch bereiken. Hierbij gaan proberen we zo snel mogelijk naar de voor u juiste oplossing te werken. Ook staat ons team klaar om u te helpen met afbinden en het meegeven van al uw materialen bij het afhalen.